Bijeenkomst Stress in het creatieve proces - 22 oktober 2024

Vind jij het belangrijk dat er meer bewustzijn komt voor mentale belemmeringen in het creatieve designproces? Wil je bijdragen aan het inzicht van onderliggende factoren? En wil je deel uitmaken van een netwerk dat zich inzet om stressfactoren te beperken? Praat dan mee op 22 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in het Klokgebouw in Eindhoven.

Tijdens de Dutch Design Week organiseren Designforum, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Kunstloc Brabant een bijeenkomst over het thema ‘Stress in het creatieve proces’.
De interactie tussen deelnemers staat centraal. Aan de hand van een aantal stellingen en het delen van ervaringen gaan we met elkaar in gesprek.

We willen een helder inzicht krijgen in factoren die een rol spelen bij stress onder creatieve makers en samen op zoek gaan naar manieren om toe te werken naar een gezonde toekomst voor de makers en het vakgebied.

De gratis bijeenkomst vindt plaats op het volgende adres:
Klokgebouw 126
5617 AB Eindhoven

Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om af te sluiten met een borrel in De Portiersloge op Strijp-S.

Wij hopen je te mogen ontvangen en bereiden ons daar graag op voor. Daarom vragen we je om een plek te reserveren via deze link.