Opdrachten Design Thinking

De komende weken staan in het teken van de designthinking opdrachten die drie samenwerkingspartners aan de ontwerpers hebben gegeven.

Elke vier weken komen de negen talenten van Design to Market samen in het Klokgebouw. Daar wordt een dag lang intensief gespard over het designproces waar iedereen middenin zit, worden leerzame ervaringen uitgewisseld, presentaties gegeven en inspirerende trainingen gevolgd. De tussenliggende weken is er ruimte voor onderzoek en hebben de ontwerpers in kleinere groepjes of individueel sessies met hun mentor. 

De komende weken staan in het teken van de designthinking opdrachten die drie samenwerkingspartners aan de ontwerpers hebben gegeven. 

Sanne Beijer, Sanne Boersma en Bram de Vos hebben van BDO de opdracht gekregen om een nieuwe visie te ontwikkelen op het werkgeverschap van deze internationale accountantsorganisatie om meer nieuwe sollicitanten voor alle openstaande vacatures aan te trekken. 

Ruben Warnshuis, Katinka Feijs en Marte Mei Haaster gaan aan de slag voor Waterschap De Dommel. Zij hebben de opdracht om te bedenken hoe we kunnen voorkomen dat er schoon regenwater in het riool komt. 

En onze partner Microlab heeft Kornelia Dimitrova, Noud Sleumer en Joris Wintgens gevraagd om het organiserend en samenwerkend vermogen van lokale ecosystemen te optimaliseren. Microlab is met 1500 leden zelf een belangrijke thuisbasis voor ondernemers uit de regio Eindhoven. Microlab ziet kansen voor meer cross-stedelijke en zelfs Europese koppeling. Daar zijn de drie ontwerpers van Design to Market nu ingedoken.