Onze Missie

Design to Market is een talentontwikkelingsprogramma voor ontwerpers met een focus op maatschappelijke relevantie, artisticiteit, innovatie en ondernemerschap. Ons doel is dat talentvolle (tech) designers zich na hun afstuderen bij voorkeur in Brabant doorontwikkelen. Hiervoor creëren we een aantrekkelijke leer- en netwerkomgeving op maat.

Designforum

Designforum is een case-based academie voor ondernemers en intrapreneurs die zich richt op de ontwikkeling van nieuwe leiders en / of nieuwe concepten. We bevorderen een hoge connectiviteit en succesvolle samenwerking om het talent, de creativiteit en ideeën van mensen ten volle te benutten voor persoonlijke, sociale en economische uitdagingen.

Locatie: Klokgebouw Eindhoven

Designforum is gevestigd in Eindhoven, het hart van een innovatieve regio van wereldklasse die gespecialiseerd is in design en technologie. Hier denken we aan oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Het ecosysteem voor startende bedrijven in de Brainportregio is goed georganiseerd en bevordert open innovatie. Hierdoor worden ideeën sneller omgezet in oplossingen en met meer succes op de markt geïntroduceerd. Onze Studio op Strijp-S, een industrieterrein van de creatieve industrie, is de ideale plek om je toekomst te ontwikkelen.